Derty news: Κάπως έτσι...

Με τις γνωστές ανακρίβειες και γενικότητες έφτασε η εφημερίδα του Κώστα Γκόντζου να πουλάει 480 φύλλα σε Αθήνα-Πειραιά

Από τις «ωραίες» εποχές που δεν υπήρχε ούτε... κακοδιαχείριση ούτε Derby News. Ο Γκόντζος ως απλός συντάκτης στην ΗΧΩ υποδέχεται αθόρυβα τον Φερνάντο Γκαλέτο. Ηταν βλέπετε η εποχή που η οικογένεια έφερνε (στα πρωτοσέλιδα) τον Κόλιμορ και διέψευδε ότι θέλει τον Σόλσκιερ...
Η εφημερίδα με το πράσινο λογότυπο
και το ακόμη πιο πράσινο φόντο που υπερασπίζεται τα ερυθρόλευκα συμφέροντα και πολεμάει όσο καμία άλλη τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό υπέπεσε σε ακόμη ένα ολίσθημα.

«Κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ» γράφει στο πρωτοσέλιδο της Μεγάλης Παρασκευής αναφερόμενη στο συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη και το μπόνους που έχει λαμβάνειν ο διεθνής έλληνας μέσος. Φυσικά δεν λείπει και η λέξη «κακοδιαχείριση», καθώς το συγκεκριμένο συμβόλαιο χαρακτηρίζεται από τον επιτυχημένο εκδότη Κώστα Γκόντζο «χαρακτηριστικό δείγμα της κακοδιαχείρισης που έφεραν τον ΠΑΟ στο χείλος του γκρεμού».

Χαρακτηριστικό δείγμα κακοδιαχείρισης είναι δηλαδή, το συμβόλαιο του κορυφαίου έλληνα μέσου. Δεν είναι η άρνηση ενός ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ να ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Δεν είναι τα καβούρια που ανέκαθεν προστάτευαν τις τσέπες του. Οχι. Κακοδιαχείριση είναι τα συμβόλαια.

Προφανώς ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Παναθηναϊκού έχει μπερδευτεί και πιστεύει ότι μπορούν ακόμη και σήμερα να υπάρχουν επαγγελματίες με αποδοχές ανειδίκευτων υπαλλήλων. Οπως παλιά, δηλαδή.

Προφανώς έχει μπερδευτεί ο Κώστας Γκόντζος και πιστεύει ότι μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη τον βασικό κεντρικό μέσο της εθνικής Ελλάδας στη σύνθεσή του με αποδοχές πρωτοδιοριζόμενου στο δημόσιο. Οπως είχε κάποτε τον Αγγελο Μπασινά και τον Γιώργο Καραγκούνη...
Keywords
Τυχαία Θέματα