«Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

22:09 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Έφτασε η μέρα των υπογραφών για Κώστα Χαραλαμπίδη και ΠΑΟΚ.Ο έμπειρος γκαρντ βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ και έβαλε την «τζίφρα» του στο τροποποιημένο του συμβόλαιο, ενώ, στη συνέχεια, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του «Δικεφάλου» και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος ο παίκτης, αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως: «Είμαι χαρούμενος που αυτή την

περίοδο είμαι και πάλι σε αυτή την ομάδα. Μετά τη χρονιά που μεσολάβησε και με όλα όσα έγιναν, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μη συνεχίσουμε μαζί. Η περυσινή χρονιά ήταν μία από τις πιο ευχάριστες στην καριέρα μου.

Η παρουσία μου σε αυτό τον τεράστιο σύλλογο και οι σχέσεις μου με όλους στην ομάδα, έκαναν ουσιαστικά πολύ εύκολο το να βρεθούμε εδώ και να μιλάμε αυτή τη στιγμή για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα δεν θα είναι ίδια, αλλά τα συστατικά και η φιλοσοφία θα είναι η ίδια. Θέλουμε να αφήσουμε τη φιλοσοφία μας στο μπάσκετ για να αφήσουμε μία παρακαταθήκη για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα