«Στόχος του Ολυμπιακού ο Πιάτι»

21:58 12/8/2013 - Πηγή: Bam

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Ποια άλλη ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως δεν έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι. Πιθανότατα αυτό αφορά τον δανεισμό του

Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Βαλένθια.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο 24χρονος εξτρέμ παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τις «νυχτερίδες» και οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει ήδη πρόταση για τον παίκτη.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν ψάχνονται να ενισχυθούν σε αυτή τη θέση, όμως μία τέτοια περίπτωση σαφώς δεν θα μπορούσε να τους αφήσει αδιάφορους.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι του 2016 και την περσινή σεζόν είχε μόλις 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αν και την πρώτη του σεζόν στην ομάδα έπαιξε σε 30 ματς!

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «deportevalenciano»

«Ο Πιάτι είναι από τους παίκτες που κοιτάει ο Ολυμπιακός. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίροσλαβ Τζούκιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη προσφορά για τον παίκτη…

Αυτή τη στιγμή ο Πάμπλο Πιάτι δεν υπάρχει στις σκέψεις των ανθρώπων της Βαλένθια, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα έναν αγοραστή για τον αριστερό εξτρέμ…

Ενδιαφέρον για τον Αργεντινό έχουν η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει ακόμα κάποια πρόταση, και η Αλμερία, η οποία δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του παίκτη».

Πάντως, σε άλλα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για αρνητική στάση του Πιάτι σε ενδεχόμενη παραχώρησή του και θέλει να αποδείξει πως αξίζει να έχει μία θέση στην Βαλένθια.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα