Τέλος ο Σισοκό, κοιτάζει αλλού…

22:01 12/8/2013 - Πηγή: Bam

Οριστικό φινάλε έβαλε ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Μοχάμεντ Σισοκό, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον παίκτη. Στρέφονται αλλού πλέον οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Σισοκό ήταν και… πάει.

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην… άκρη την περίπτωση του αμυντικού μέσου από το Μάλι, καθώς αν και μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν

Ζερμέν, δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, που είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βλέποντας ότι δεν μπορούν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον παίκτη, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ωστόσο, η απόφαση για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου είναι ειλημμένη και πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφονται σε άλλες λύσεις, ώστε να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συγκεκριμένη θέση. Μέχρι στιγμής, όμως, από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν προκύπτει κάποιο όνομα.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την περίπτωση πώλησης του Χολέμπας και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, δεν υπάρχει κάτι νεότερο στην υπόθεση. Σε περίπτωση ωστόσο, που ο αριστερός μπακ αποχωρήσει, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή, ώστε να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα γαλλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα της «Equipe», κάνουν λόγο για πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στη Βαλανσιέν για την απόκτηση του αριστερού μπακ Γκαετάν Μπόνγκ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι από τους «ερυθρόλευκους».

Άλλα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Ισπανία, «μπλέκουν» τον Ολυμπιακό με τον Πάμπλο Πιάτι της Βαλένθια. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατά την παρουσία τους στη Βαλένθια για την φιλική αναμέτρηση, έκαναν κρούση για δανεισμό του Αργεντινού εξτρέμ. Ωστόσο, η θέση που αγωνίζεται ο παίκτης δεν είναι μία από αυτές που… ψάχνονται οι «ερυθρόλευκοι», οπότε κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα