Μότζι: Δεν υπάρχει Ιταλία χωρίς... Μότζι

14:47 11/6/2012 - Πηγή: AEK365


Στην Εθνική Ιταλίας του 2012 αρκεί μια ισοπαλία όπως αυτή κόντρα στην Ισπανία για να ξεσπάσουν τρελά πανηγύρια όπως υποστήριξε ο Λουτσιάνο Μότζι ο οποίος ισχυρίστηκε πως χωρίς την παρουσία του δεν υπάρχει Ιταλία υπενθυμίζοντας την ομάδα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006.

Σε δηλώσεις του ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους τόνισε, με καυστικό τρόπο, για το 1-1 με την Ισπανία: "Όταν κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα ήταν γεμάτη με παικταράδες. Τώρα αρκεί μια ισοπαλία για να πανηγυρίσουμε σαν τρελοί. Από τότε που δεν υπάρχει ο Μότζι

στο ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει και η εθνική ομάδα του 2006. Όση αγωνιστικότητα και αν έχουμε, η διαφορά ποιότητας δεν καλύπτεται".
Όσο για το πώς έφτασε η Ιταλία στο 1-1 με την Ισπανία ο Μότζι δήλωσε: "Η πρωτοβουλία ανήκε αποκλειστικά στους Ισπανούς. Οι Ισπανοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Διασκεδάζουν να παίζουν μπάλα και αυτό είναι διαφορετικό. Εμείς καταφέραμε να παίξουμε πιο έξυπνα και με το μυαλό απαντήσαμε στην ποδοσφαιρική ικανότητα. Αλλά για να έχει αξία η ισοπαλία αυτή, πρέπει να νικήσουμε την Κροατία".

Keywords
Τυχαία Θέματα