Κρόιφ: Να βελτιωθούμε άμεσα

14:04 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η αδυναμία να στείλουν οι Ολλανδοί διεθνείς την μπάλα στα δίχτυα αλλά και το... κόλλημα που υπήρχε στις κρίσιμες στιγμές ήταν οι λόγοι, κατά τον Γιόχαν Κρόιφ, που η Ολλανδία ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο EURO 2012 με τον παλαίμαχο άσο να καλεί για άμεση βελτίωση.

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα με την Δανία ο Κρόιφ τόνισε: "Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα και να μάθουμε από τα λάθη μας στον αγώνα με την Δανία. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η αδυναμία να στείλουμε την μπάλα στα

δίχτυα όσο το γεγονός πως σε κρίσιμες στιγμές η ομάδα... κολλούσε".
Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα με 1-0 ο Κρόφ δήλωσε: "Ο Φαν Μπόμελ και ο Ντε Γιονγκ κρατούσαν την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε και αυτό είναι λάθος γιατί δεν έχουν την ποιότητα να το κάνουν αυτό. Η ομάδα ήταν κομμένη στα δυο και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα. Υπήρχαν τεράστιες αποστάσεις μεταξύ κέντρου και επίθεσης κάτι που ανάγκαζε τον Σνάιντερ να γυρίζει πολύ χαμηλά για να πάρει την μπάλα. Έτσι έπρεπε να καλύπτει πολύ μεγάλη απόσταση κάτι που τον κούρασε γρήγορα και αυτό φάνηκε. Οι επιθετικοί επίσης δεν συνεργάστηκαν καλά μεταξύ τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα