Χότζον: Βγείτε στο γήπεδο και δείξτε πόσο καλοί είστε

14:22 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Αγγλία ρίχνεται στην μάχη του EURO 2012 αντιμετωπίζοντας την Γαλλία στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου με τον Ρόι Χότζον να καλεί τους ποδοσφαιριστές του να βγουν στο γήπεδο και να αποδείξουν την αξία τους και να μην τα χάσουν αν το παιχνίδι δεν κυλήσει όπως θέλουν.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Ελπίζω να παίξουν όπως πραγματικά μπορούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους. Η ομάδα μας

είναι γεμάτη από ποδοσφαιριστές που είναι αστέρια στους συλλόγους τους. Το μήνυμα μου προς αυτούς είναι... θεωρώ πως είστε έτοιμοι και πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε στο γήπεδο και να το αποδείξετε και σε καμία περίπτωση μην τα χάσετε αν το παιχνίδι στραβώσει...".
Για την έως τώρα προετοιμασία της Αγγλίας, ο Χότζον δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος με ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Δεν νομίζω πως οι παίκτες θα μπορούσαν να δουλέψουν σκληρότερα. Μπορούμε να πούμε πως ο χρόνος προετοιμασίας μας δεν ήταν όσος θέλαμε αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα