Μόρας: Αν με θέλει ο ΠΑΟ, ξέρει τι πρέπει να κάνει

16:40 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό με τις δυο πλευρές να έχουν συζητήσει και τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ να υπογραμμίζει με νόημα πως αν οι "πράσινοι" τον θέλουν τότε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Παράλληλα σημείωσε πως δεν απορρίπτει πρόταση από την Ελλάδα.

Ο παίκτης της Ελλάς Βερόνα παραχώρησε συνέντευξη

στην ιστοσελίδα rockngoal.gr και για τον Παναθηναϊκό είπε τα εξής
-Η σεζόν που έληξε σε βρήκε στην Βερόνα. Φόρεσες την φανέλα ενός συλλόγου με ελληνικές ρίζες και η πρώτη σου χρονιά, συνοδεύτηκε με την άνοδο στην Serie A, θα συνεχίσεις εκεί;
«Εννοείται. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αν μπορέσω να το επεκτείνω για ένα ακόμη θα το κάνω. Πέρασα μια περίοδο όπως την ήθελα, γεμάτη και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος στην Βερόνα έζησα την ποδοσφαιρική μου αναγέννηση. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια οικογένεια με το όνομα "Ελλάς", καθώς αντιλαμβάνεστε ότι για κάθε Έλληνα παίκτη η συγκεκριμένη ονομασία έχει ηθικό βάρος».
-Στον ελληνικό Τύπο υπήρχαν ρεπορτάζ ότι κλείνεις στον Παναθηναϊκό...
«Μια επαφή υπήρξε σίγουρα, αλλά τίποτα παραπάνω. Για να γυρίσω στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά στον Παναθηναϊκό τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Από εκεί και πέρα, όπως σου είπα, έχω συμβόλαιο με την Βερόνα και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Γίνονται συζητήσεις για ν' ανανεώσω και είναι κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα. Θα ήθελα να... κοιτάξω προς τα πίσω, μετά τα 34».
-Αν έρθει πρόταση από την Ελλάδα την απορρίπτεις;
«Όχι, κοιτάω όλες τις προτάσεις και πράττω αυτό που συμφέρει εμένα και την οικογένεια μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα