Ο Σερ Άλεξ «ψήνει» Ρονάλντο για επιστροφή

16:03 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Ολντ Τράφορντ" αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Αγγλίας να στοχεύει στο συναίσθημα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είναι έτοιμος να δώσει χείρα βοηθείας.
Βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Σκωτσέζος τεχνικός θα αναλάβει να "ψήσει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Φέργκιουσον

έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κριστιάνο Ρονάλντο κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι του "Ολντ Τράφορντ" για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε, για πρώτη φορά ο Σκωτσέζος τεχνικός ζήτησε να ανακοινωθούν πρώτα τα ονόματα των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και μετά αυτά των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο να ανακοινωθεί τελευταίο για να αποθεωθεί από το κοινό όπως και έγινε.
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύουν πως αυτή η ενέργεια θα παίξει το ρόλο της στην προσπάθεια να πειστεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και να επιστρέψει στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα