Ρέμος: Ο Νότης είναι χάνος!

15:52 15/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Νότη Σφακιανάκη καλά κρατεί με τον Ρέμο να ρίχνει και άλλο λάδι στην φωτιά στην συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΡΟΜΟΣ FM.
Με αφορμή την απάντηση του Νότη Σφακιανάκη στο "Νότη μαζέψου", ο Ρέμος δήλωσε: " Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ' αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι... εξωγήινοι.

Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος".
Ο Νότης Σφακιανάκης είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο MEGA το εξής: «Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει». Μάλιστα, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: «Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα