ΠΑΟΚ | "Στηρίζουμε την έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Διγενή"

Ο γνωστός Μακεδόνας ζωγράφος Θανάσης Διγενής θα εκθέσει έργα του με θέμα την Ελληνοσερβική φιλία και σε αυτή την προσπάθεια στέκεται αρωγός και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός άλλωστε είναι και πολιτισμός.Η έκθεση ζωγραφικής "Η Ελληνοσερβική φιλία με το πινέλο του Διγενή", θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ (Αίθουσα
Αριστοτέλης, στις 20:00).Ύστερα από επιθυμία του Θανάση Διγενή, τα έσοδα θα διατεθούν στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο ζωγράφος Θανάσης Διγενής, τόνισε σχετικά με την έκθεση ζωγραφικής: «Το βασικό ερέθισμα για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση είναι η Ελληνοσερβική φιλία. Μιλήσαμε με τον κ. Πρέλεβιτς για την Ελληνοσερβική φιλία και την ιδέα για την πραγματοποίηση της έκθεσης, την οποία διαπίστωσα με ικανοποίηση ότι θα στηρίξει και θα συνδιοργανώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η παρουσία του κ. Πρέλεβιτς στη θέση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η προσπάθεια που κάνει, με οδήγησε σε αυτή την προσφορά προς την ομάδα, η οποία ελπίζω ότι θα αποτελέσει μία καλή αρχή και ένα παράδειγμα για να συνεισφέρουν και άλλοι…»

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς από την πλευρά του υποστήριξε: «Δεχθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την ιδέα του κ. Διγενή για την πραγματοποίηση μίας έκθεσης ζωγραφικής, που τονίζει την Ελληνοσερβική φιλία, μας θυμίζει ότι ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός και μέσα από την προσφορά του, μπορεί να παρακινήσει και άλλες τέτοιου είδους ενέργειες».

Η έκθεση ζωγραφικής «Η Ελληνοσερβική φιλία με το πινέλο του Διγενή», θα διαρκέσει μόνο μία ημέρα και θα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της εταιρίας τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος και του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΛΜΟΣ 96,5.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20:00

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310-472551

Keywords
Τυχαία Θέματα