Μόουσες: Ευχαριστώ τη Γουίγκαν

23:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νεαρός εξτρέμ που παρουσιάστηκε και επίσημα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το περασμένο Σάββατο, δεν θα ξεχάσει τα δύο χρόνια κατά τα οποία αγωνίστηκε στο «DW Stadium», βιώνοντας τόσο ευχάριστες, όσο και δύσκολες στιγμές.
Ήταν από τους πρωταγωνιστές της Γουίγκαν σε αυτή τη διετία και ανήκοντας πλέον στην Τσέλσι, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την πρώην ομάδα του, της οποίας παραμένει οπαδός.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στη Γουίγκαν για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο,

κ. Ντέιβ Γουίαλν, για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερο από όλους τον κ. Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, τον προπονητή μου, για την επιρροή που είχε στην καριέρα μου η συνεργασία μας και την πορεία που πήρε» ανέφερε ο Μόουσες, για να συνεχίσει, μιλώντας για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε την καριέρα του με την Τσέλσι:
«Ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα και ανυπομονώ να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου με την Τσέλσι. Έχω πολλές φιλοδοξίες και το γεγονός πως είμαι πλέον μέλος της Τσέλσι, της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, αποτελεί την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού ονείρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα