Δεν άντεξε η ΑΕΛ

23:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΪ ΟΦ- 2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ- ΑΕΛ: 2-0 (1-2)
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ
Η ΑΕΛ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της για 80 λεπτά, αλλά τελικά το εισιτήριο πήγε στην Άντερλεχτ που κέρδισε με 1-0.
Η Άντερλεχτ πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 10' ο Ντε Σούτερ δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ντεγκρά, ενώ στο 14' ο Μποκανί μπήκε στην περιοχή επικίνδυνα, όμως ολιγώρησε

και ο Ντόσα Τζούνιορ τον έκλεισε.
Στο 20' το δυνατό σουτ του Μοντέϊρο εκτός περιοχής, πέρασε άουτ, ενώ στο 30' άστοχο ήταν και το σουτ του Μπίλια.
Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΛ έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Ρουί Μιγκέλ, που έκανε το κοντινό σουτ όμως ο Προτό απέκρουσε σωτήρια. Ο Μοντέϊρο έκανε νέο σουτ όμως η μπάλα κατέληξε έξω.
Η Άντερλεχτ απείλησε ξανά στο 39' με τον Ντε Σούτερ, ενώ στο 45' ο Βόου έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι Βέλγοι έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 57', με τον Μποκανί να κάνει την κεφαλιά και τον Αϊρόσα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, ενώ στο 66' το κοντινό σουτ του Ντε Σούτερ από το ύψος της μικρής περιοχής, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Η Άντερλεχτ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και στο 69' ο Ζιλέ έχασε τρομερή τριπλή ευκαιρία με τον Ντεγκρά να απομακρύνει σωτήρια.
Στο 76΄το σουτ του Μπίλια πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 81' η Άντερλεχτ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Μποκανί.
Η ΑΕΛ κατέρρευσε στη συνέχεια και δέχτηκε και δεύτερο γκολ στ 89ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Γιακοβένκο.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Οντόι (80' Γιουχάζ), Βασιλέφσκι, Κουγιατέ, Ντεσάχτ, Ζιλέ (74' Μπρούνο), Μπίλια, Κλιέσταν, Κανού, Ντε Σούτερ (65' Γιακοβένκο), Μποκανί.
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Ουόν, Ντόσα Τζούνιορ, Καρλίτος, Νικολάου, Ντεντέ, Μιγκέλ (78' Μαϊκόν), Εντμάρ (62' Ντίξον), Μοντέιρο (36' Τζιλμπέρτο), Βοού.

Keywords
Τυχαία Θέματα