Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Βαρυτιμιάδη

22:37 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο 18χρονος φόργουορντ επισημοποίησε τη συνεργασία του με την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τέσσερα (2+2) χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, που γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου

του 1994 στα Γιαννιτσά, αγωνίζεται ως φόργουορντ, ήταν τα τελευταία χρόνια στέλεχος της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, πέρυσι ακολούθησε και την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και από φέτος είναι και επαγγελματίας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. «Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος, γιατί, αυτή τη στιγμή, επιβραβεύονται δύο χρόνια σκληρής προσωπικής δουλειάς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να με κρατήσει κοντά της και τον κόουτς για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει να αποδείξω ποιος είμαι πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος, έχω δουλέψει και, ειλικρινά, περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε όλοι μαζί.

Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί που μεγάλωσε στην περιφέρεια και κοντά στη Θεσσαλονίκη να έρθει η στιγμή που θα φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που έχω, γιατί αυτός ήταν ένας στόχος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το πετύχω και θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να δουλέψω και να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία που θα μου δώσει ο κόουτς.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο σωματείο και ο κόσμος του είναι ακόμη μεγαλύτερος. Κι αυτό θα μου δώσει τη δύναμη και την ώθηση να δουλέψω και να δικαιώσω την επιλογή που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που έχει κάνει τα πάντα για μένα και, πρώτα από όλα, τον πατέρα μου, που με βοηθούσε καθημερινά και με μετέφερε από τα Γιαννιτσά στη Θεσσαλονίκη, ήταν μαζί μου και περίμενε ως το τέλος κάθε προπόνησης για να γυρίσουμε μαζί, τη μητέρα μου, που είχε πάντα φαγητό και ρούχα έτοιμα για μένα, τα αδέρφια μου, που με βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, τους προπονητές μου, τον Δημήτρη και τον Μιχάλη Κυριακού, που με βοήθησαν πολύ σε αυτά τα δύο χρόνια προσπάθειας που έκανα και, φυσικά, τον Χρήστο Λαζάρου, που δεν είναι ένας απλός μάνατζερ για μένα, αλλά ο μεγάλος μου αδερφός».

Με όλα της τα όπλα η Μπάρτσα

Όλους τους παίκτες του συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα ρεβάνς του Σούπερ Καπ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (Τετάρτη, 23:30) ο Τίτο Βιλανόβα. Οι μόνοι που θα μείνουν στη Βαρκελώνη είναι οι Αμπιντάλ και Μουνιέσα που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ο προπονητής των Καταλανών στην προσπάθεια της ομάδας του να υπερασπιστεί το 3-2 του «Καμπ Νου» θα έχει στη διάθεσή του ακόμη και τον Κάρλες Πουγιόλ, παρά το κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη στο ματς με την

Keywords
Τυχαία Θέματα