Μοιρασιά στο «Καλντερόν»

01:57 22/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα που έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Στο 11ο λεπτό ο Κουρτουά είπε όχι στον Πέδρο κι ένα λεπτό μετά η Ατλέτικο πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Αρντά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Βίγια με φανταστικό βολέ στην κίνηση νίκησε τον Βαλντές. Στο 17' το σουτ

του Βίγια έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 23' την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Μέσι. Στο 25' οι Άλβες και Αλέξις άργησαν να πάνε στην μπάλα, ενώ στο 49' ο Κουρτουα δεν έδιωξε σωστά το σουτ του Αλέξις, αλλά στην επαναφορά ο Αρντά έσωσε σίγουρο γκολ προ του Σεσκ.

Δύο λεπτά μετά ο Βέλγος κίπερ μάζεψε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ινιέστα και στο 52' ο Κόκε έκανε το σουτ, ο Μιράνδα βρήκε λίγο την μπάλα, που έξυσε το δοκάρι του Βαλντές.

Στο 61' ο Βαλντές είπε όχι σε σουτ του Ντιέγο Κόστα, αλλά στο 66' ο Άλβες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Νεϊμάρ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έφερε στα ίσα το ματς. Δύο λεπτά μετά ο Βαλντές σταμάτησε το σουτ του Βίγια και στο 72' το σουτ του Τσάβι πέρασε ψηλά άουτ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Φελίπε Λουίς, Γοδίν, Μιράνδα, Χουανφράν, Μάριο Σουάρες, Γκάμπι, Κόκε (72' Τόρες), Ντιέγο Κόστα (78' Ροντρίγκες), Αρντά Τουράν (75' Λέο Μπαπτιστάο), Βίγια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι (89' Σονγκ), Μπούσκετς, Ινιέστα, Αλέξις, Πέδρο (59' Νεϊμάρ), Μέσι (46' Σεσκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα