Καθάρισε η Βασιλεία

23:49 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ- ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2-4
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Νίκη μισή πρόκριση πήρε η Βασιλεία με 4-2 μέσα στην έδρα της Λουντογκόρετς σε ένα πανέμορφο ματς.

Η Βασιλεία μπήκε πολύ καλά στο ματς και πέτυχε το γκολ στο 12ο λεπτό. Ο Σαλάχ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Βούλγαρων και με όμορφο σουτ νίκησε τον Στογιάνοφ για το 1-0. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κι έφεραν στα ίσα το παιχνίδι στο 23ο λεπτό. Ο Μαρσελίνιο έπαιξε όμορφα με τον Μπεζιακ και με τρομερή

λόμπα νίκησε τον Σομέρ. Στο 45' ο Στογιάνοφ είπε όχι στον Ντίας και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αμπάλο αστόχησε από ιδανική θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Οι Ελβετοί δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα απ' την περιοχή τους και ο Στογιάνοφ με σουτ έκανε το 2-1. Στ0 57' ο Στογιάνοφ απέκρουσε την κεφαλιά του Σϊο και δύο λεπτά μετά η Βασιλεία έκανε το 2-2. σκόρερ ξανά ο Σαλάχ και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο με εκείνον του πρώτου γκολ. Η Βασιλεία πήρε ξανά προβάδισμα στο ματς στο 64', καθώς ο Στόκερ βρήκε όμορφα τον Σίο που με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Στογιάνοφ. Στο 70΄η κεφαλιά του Μαρσελίνιο από κοντά, πέρασε έξω, ενώ στο 84' ο Σχαρ με πέναλτι έκανε το τελικό 4-2 σε φάση που αποβλήθηκε κει ο Καϊσαρά της Λουντογκόρετς.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μπαρτέ, Μίνεφ, Μότι, Καϊσαρά, Αμπάλο (63' Μισιντιάν), Ντιάκοφ, Ζλατίνσκι, Ι.Στογιάνοφ, Μαρσελίνιο (72' Φάμπιο), Μπέζιακ (56' Μίτσελ)

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Αγετί, Φόσερ, Σχαρ, Στόκερ (85' Σάουρο), Σαφάρι, Φράι, Ντίας, Σαλάχ (88' Ντελγάδο), Αλνενί, Σιό (65' Τζάκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα