Και το σερί καλά κρατεί...

23:57 21/8/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 2-1

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Το τρομερό αήττητος σερί του Μουρίνιο, στα εντός έδρας ματς της Τσέλσι διευρύνθηκε στα 62', καθώς η Τσέλσι επικράτησε με 2-1 της Βίλα που το πάλεψε στα ίσα και παραπονιέται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο τέλος του αγώνα.

Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Αζάρ έκανε όμορφο σουτ, ο Γκουζάν απέκρουσε αλλά στη συνέχεα

η μπάλα βρήκε στον Λούνα και κατέληξε στα δίχτυα της Άστον Βίλα. Η Τσέλσι ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα με τη Βίλα να απειλεί μόνο στο 23' με ένα σουτ του Ελ Αχμαντί που πέρασε άουτ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπεντεκέ με όμορφο σουτ νίκησε τον Τσεχ κι έφερε στα ίσα τα ματς.

Στο 48' ο Μπα βγήκε μόνος στην περιοχή, όμως καθυστέρησε να κάνει κοντρόλ και να πάρει σωστά τη μπάλα μπροστά του και κόπηκε από τον Κλαρκ. Στο 60' ο Αζάρ είχε χώρο κι έκανε το σουτ, που πέρασε όμως λίγο άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό τα πλασέ του Αγκμπονλαχόρ είχε την ίδια τύχη. Ο Βάιμαν βρέθηκε μόνος του στο 63' μετά από σέντρα του Ντελφ, έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά απέκρουσε ο Τσεχ. Τελικά στο 73' η Τσέλσι πήρε εκ νέου το προβάδισμα παρότι δεν ήταν καλή. Ο Λάμπαρντ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ιβάνοβιτς έπιασε την κεφαλιά κι εκτέλεσε τον Γκουζάν. Στο 78'΄το σουτ του Λουκάκου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 86' ο Τσεχ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Βέιμαν. Στις καθυστερήσεις η Βίλα ζήτησε σωστά πέναλτι σε χέρι του Τέρι.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μάτα (65' Σίρλε), Όσκαρ (84' Φαν Χίνκελ), Αζάρ, Μπα (65' Λουκάκου)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Φλααρ, Κλαρκ, Λούνα, Ελ Αχμαντί (82' Τόνεφ), Γουέστγουντ, Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ, Βέιμαν, Μπεντεκέ

Keywords
Τυχαία Θέματα