Με το ζόρι ο ΠΑΟΚ

19:33 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο μέτριος ΠΑΟΚ βρήκε τη λύση από το αριστερό πόδι του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με φάουλ στο 69ο λεπτό και ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 τον αξιόμαχο Λεβαδειακό στην Τούμπα για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, αλλά τον Λεβαδειακό από την πλευρά του να αμύνεται σωστά και να δείχνει ότι δεν επηρεάζεται.

Ως εκ τούτου, το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά βαρετό, με τον ΠΑΟΚ να κάνει μόλις δύο καλές ευκαιρίες. Η πρώτη στο 20΄, όταν μετά από πολύ καλή σέντρα του Λίνο, ο Φωτάκης που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε την μπάλα. Η δεύτερη στο 39΄, όταν και πάλι ο Λίνο σέντραρε όμορφα στην περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά αυτή τη φορά ο Σαλπιγγίδης που πήρε την κεφαλιά, δεν μπόρεσε να βρει τον Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στο 53΄ o Σαλπιγγίδης έστρωσε ωραία για τον Αθανασιάδη, που από θέση δεξιά στην περιοχή σούταρε πάνω στον Κυριακίδη. Τελικά το τέρμα που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και ανακούφισε τους φιλάθλους του, ήρθε στο 69΄, όταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Λίνο Αλβες, με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο (81΄ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (58΄ Λόρενς), Σαλπιγγίδης (87΄ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι (53΄ Ρομέου), Ακόστα (83΄ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Βασιλείου (79΄ Μίλιεβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα