Πρώτη του Ράφα στην Πρέμιερ

19:12 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΑΡΣΕΝΑΛ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-0
Γήπεδο: Emirates

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Άρσεναλ επί της Γουέστ Μπρομ και πλησίασε την τετράδα.

Στο 5ο λεπτό ο Ζερβίνιο δε βρήκε το στόχο εξ επαφής, ενώ στο 16' το σουτ του Καθόρλα έφυγε άουτ. στο 23' το σουτ του Μπρουντ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 25' η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι και ο Αρτέτα από τα 1 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 37' ο Γουίλσιρ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 42' ο Μίχιλ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Ζερβίνιο.

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Τσάμπερλεϊν παραλίγο να γκρεμίσει τα δοκάρια

του Μίχιλ, ενώ στο 56' η κεφαλιά του Ζερβίνιο πέρασε μόλις άουτ. ο Ιβοριανός έπιασε αέρα στο 60' μέσα στην περιοχή και στο 64' ο Αρτέτα με δεύτερο πέναλτι έκανε το 2-0. στο 80' ο Αρτέτα παραλίγο να κάνει χατ τρικ, καθώς το απ' ευθείας φάουλ που εκτέλεσε, πέρασε μόλις άουτ.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Ζιρού, Τσάμπερλεϊν (78' Κοκελέν), Καθόρλα (87' Ποντόλσκι), Ζερβίνιο (82' Ροζίτσκι), Γκιμπς

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ριντ, Όλσον, Ρίτζγουελ (7' Ποπόφ), Μόρισον, Λονγκ, Μπραντ, Μουλούμπου, Γκέρα (75' Ρόζενμπεργκ), ΜακΌλεϊ, Οντεμβίγκι (62' Λουκάκου)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΣΤΟΟΥΚ: 0-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Στο 0-0 κόλλησαν Άστον Βίλα και Στόουκ και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Στο 12ο λεπτό ο Σόουκρος έκοψε σωτήρια πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπεντεκέ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 39' αστόχησε από καλή θέση.

Στο 47' το πλασέ του Μπεντεκέ δεν ανησύχησε τον Μπέγκοβιτς, ενώ στο 60' το σουτ του Βέλγου κόντραρε σε σώματα. Στο 80' ο Κράουτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και τον Σότον με κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λιχάι, Χόλμαν (67' Άιρλαντ), Γουέστγουντ, Μπάναν (78' Ντελφ), Χερντ, Αγκμπονλαχόρ (67' Μπεντ), Μπεντεκέ

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Σότον, Σόουκρος, Χουθ, Κάμερον, Γουόλτερς, Γουάιτχεντ, Ενζόνζι, Γουέλαν, Εθέρινγκτον (69' Ζερόμ), Τζόουνς (76' Κράουτς)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σαουθάμπτον που επικράτησε με 1-0 της Ρέντινγκ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 8ο λεπτό ο Σνάντερλεν αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να κάνει το 1-0, ενώ στο 18' το σουτ του Ταμπ έφυγε άουτ. Στο 21' ο Φεντερίτσι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Λάμπερτ, ενώ στο 34' ακυρώθηκε γκολ του Πάντσεον και στο 43΄ο Κάμινγκς έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γιοσίντα. Δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Ρόμπσον Κανού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 52' ο Φεντερίτσι έδιωξε το σουτ του Λάμπερτ, αλλά στο 60' ο Κλάιν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πάντσεον από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 72ο λεπτό η Ρέντιγνκ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λε Φοντρ να αστοχεί εξ επαφής. Στο 89' ο Φεντερίτσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Ντο Πράδο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ντέιβις, Σόου, Φοντέ, Κλαιν, Γιοσίν

Keywords
Τυχαία Θέματα