Συνελήφθη ένας από τους δράστες της συμπλοκής στο Κρυονέρι

18:23 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Έναν 26χρονο Αλβανό συνέλαβε η αστυνομία στην Λεωφόρο Κρυονερίου καθώς πρόκειται για ένα από τα μέλη της σπείρας των κακοποιών που συμμετείχαν στην χθεσινή εμπλοκή στο Κρυονέρι. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.
Ο νεαρός, που οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, κατηγορείται μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, ληστείας τετελεσμένης

και σε απόπειρα, διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Κατά τη σύλληψη του οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω του ένα καλάσνικοφ το οποίο έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί εναντίον των αστυνομικών ύστερα από την καταδίωξη τους μετά την ληστεία σε μεζονέτα στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο συλληφθείς είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μέλος της σπείρας που χτυπούν σπίτια των Βορείων προαστίων, ενώ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα