Με το κεφάλι ψηλά

23:48 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ: 2-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Άγγιξε τα θαύμα η Νάπολι, καθώς κέρδισε με 2-0 την Άρσεναλ, αλλά η νίκη της Ντόρτμουντ στη Μασσαλία την άφησε εκτός. Στη 2η θέση οι Άγγλοι.

Η Νάπολι πίεσε από το πρώτο λεπτό και στ 9', ο Πάντεφ σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 22' ο Ράφαελ απέκρουσε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Ζιρού. Στο 31' ο Καγιεχόν έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά το σουτ του κόντραρε στον Κοσιελνί, ενώ στο 38' ο Μάτζιο πρόλαβε από πλάγια

τον Σέζνι, αλλά το πλασέ του Ιταλού πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Αρμέρο βγήκε μόνος με τον Σέζνι, αλλά πλάσαρε κατευθείαν πάνω του, ενώ στο 62' το διαγώνιο σουτ του Καγιεχόν έφυγε μόλις άουτ. Στο 69' ο Καγιεχόν από ιδανική θέση, έστειλε την μπάλα πολύ άουτ, αλλά στο 72' ο Ιγκουαΐν πήρε πάσα από τον Καγιεχόν και με όμορφο γύρισμα έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 76ο λεπτό η Άρσεναλ έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Αρτέτα, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Καγιεχόν έκανε το τελικό 2-0 με πλασέ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Φερνάντες, Αρμέρο, Μπεχράμι, Ντζεμαϊλί, Καγιεχόν, Πάντεφ (57' Ινσίνιε), Μέρτενς, Ιγκουαΐν.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Τζένκινσον, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ροσίτσκι (74' Μονρεάλ), Αρτέτα, Φλαμινί, Οζίλ, Καθόρλα (66' Ράμσεϊ), Ζιρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα