Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε

23:36 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάμφορντ Μπριτζ

Έστω και με το ισχνό 1-0 η Τσέλσι επικράτησε της Στεάουα και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10ο λεπτό όταν ο μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Τόρες πήρε την κεφαλιά και ο Γκεοργκιέφσκι πιεζόμενος

από τον Μπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο Ιάνκου βγήκε τετ α τετ με τον Τσεχ αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Ιβάνοβιτς στο 17' δεν κατάφερε να νικήσει τον Ταταρουσάνου όπως και δέκα λεπτά μετά. Η Στεάουα είχε μια καλή προσπάθεια στο 37' με τον Καπετάνο. Η Τσέλσι μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 53' είχε ευκαιρία με τον Μπα. Επόμενη αξιόλογη φάση ένα σουτ του Πιοβατσάρι στο 73' το οποίο απέκρουσε ο Σβάρτσερ. Ο γκολκίπερ της Τσέλσι έκανε πολύ καλή επέμβαση και στις καθυστερήσεις μετά την προσπάθεια του Τσιπτσίου και κράτησε το αποτέλεσμα.

ΤΣΕΛΣΙ: Σβάρτσερ, Κόουλ, Τέρι, Λουίς, Ιβάνοβιτς, Μίκελ (74'Ραμίρες), Λάμπαρντ, 'Οσκαρ (67'Σίρλε), Αζάρ, Γουίλιαν (80'Ντε Μπρούινε), Μπα.

ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: Ταταρυσάνου, Λατοβλεβίτσι, Γκεοργκιέφσκι, Σζουκάλα, Γκαρντός, Τσιπτσίου, Πιντίλι (64'Λεάντρο Τατού), Πριβαλέσκου, Στάντσιου (61'Πρεπελίτα), Ιάνκου, Καπετάνος (71'Πιοβατσάρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα