Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

22:29 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τα κορίτσια της ΑΕΚ δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Σλίντερχτ. Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ηττήθηκε στην Ολλανδία για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ με 3-0 σετ και πλέον θέλουν στη ρεβάνς των ερχόμενων ημερών να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Το ματς

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Σλίντερχτ μπήκε πολύ πιο δυνατά και κατάφερε με γρήγορο ρυθμό να φέρει το ματς στα μέτρα της και να πάρει μια μεγάλη διαφορά (16-7). Τα κορίτσια της ΑΕΚ

δεν μπορούσαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω με 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια, τα κορίτσια μπήκαν πολύ πιο δυνατά και κατάφεραν να περιορίσουν τις κινήσεις της γηπεδούχου ομάδας. Οι «κιτρινόμαυρες», μάλιστα ξέφυγαν (11-7), αλλά δεν συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η Σλίντερχτ να το εκμεταλλευτεί και να μειώσει. Κάπου εκεί το ματς έγινε ντέρμπι και οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ. Παρά το γεγονός, λοιπόν πως η Ένωση πήρε προβάδισμα (19-16), η ομάδα της Ολλανδίας έκανε ένα σερί και έφτασε στο 2-0 σετ.
Στο τρίτο σετ η γηπεδούχος ομάδα με βάση την καλή ψυχολογία που της έδινε το προβάδισμα στο σκορ μπήκε με στόχο να καθαρίσει το ματς και από την στιγμή, που η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική η Σλίντερχτ έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ.

ΣΛΙΝΤΕΡΧΤ: Κνιπ, Μόλεντισκ, Χουγιέχε, Λαντίνγκα, Ντιεμκουντρέ, Θίχσεν, Ντε Χαρντ, Ντομσελάρ, Κοστερ, Γκόμανς, Βαν Μπέρκελ, Βόσεν.

ΑΕΚ: Ρόγκα, Φερνάντες, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Γιόσοβιτς, Παπαφωτίου, Καββαθά, Τοτσίδου.

Τα σετ: 25-12, 25-22, 25-19.

Keywords
Τυχαία Θέματα