Με το δεξί η Άρσεναλ

23:54 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2ος ΟΜΙΛΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Λα Μοσόν
Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ μέσα στο "Λα Μοσόν" και μπήκε με το δεξί στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με τον καλύτερο τρόπο για τους Γάλλους ξεκίνησε η αναμέτρηση. Στο 9' ο Βερμάελεν πήγε άτσαλα σε μια μονομαχία με τον Μπελχαντά και του έκανε πέναλτι. Ο άσος της Μονπελιέ από τα 11 βήματα νίκησε τον Μανόνε και έγραψε το 1-0.

Η Άρσεναλ από εκεί και πέρα ξύπνησε, ανέβασε ρυθμούς και γύρισε το ματς. Αρχικά στο 16 έκανε το 1-1 με όμορφο πλασέ του Ποντόλσκι. Δύο λεπτά μετά ο Ζερβίνιο εκμεταλλεύτηκε ωραία μπαλιά από δεξιά και με κοντινή προβολή νίκησε τον Ζουρντρέν για το 1-2. Στην επανάληψη η Μονπελιέ πίεσε και έψαξε το δεύτερο γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Στο 55 ‘ είχε μάλιστα δοκάρι όταν ο Καμπελά πλάσαρε τον Μανόνε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η Άρσεναλ απάντησε στις ευκαιρίες με δυνατό σουτ του Καθόρλα.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ (Ρενέ Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Εμπιμπά, Ίλτον, Πεντιμό, Μπελχαντά, Εστράδα (78' Σταμπουλί), Καμπελά, Σαϊχί, Μουνιέ (68' Φανά) Καμαρά (78' Ερέρα).
ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Μανόνε, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα (90' Γουόλκοτ), Ποντόλσκι (90' Κοκλέν), Ζιρού (76' Ράμσει), Ζερβίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα