Βασιλικό... μάθημα!

23:54 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μάγκικη ανατροπή για τη Ρεάλ που παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ επικράτησε με 3-2 της Σίτι. Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.Μαδριλένικος μονόλογος το πρώτο μέρος με την ομάδα

του Μουρίνιο να χάνει τεράστια τριπλή ευκαιρία στο 20' και τον Ιγκουαΐν στο 39' και το 41' να μην μπορεί να νικήσει τον Χαρτ. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος αλλά και πάλι η πρώτη φάση ανήκε στη Ρεάλ όταν στο 56' ο Ντι Μαρία βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Τρία λεπτά μετά η "ρουκέτα" του Μαρσέλο έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια ενώ στο 65' ο Βραζιλίανος από καλή θέση πάλι δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά το "Μπερναμπέου" πάγωσε όταν η Σίτι βγήκε στην αντεπίθεση, ο Τουρέ έδωσε στον Ντζέκο που με πλασέ έγραψε το 0-1. Ο Τουρέ στο 74' έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο επόμενο λεπτό ο Μαρσέλο με τρομερό σουτ σημάδεψε αυτή τη φορά σωστά και έκανε το 1-1. Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 77' απείλησε με τον Σαμπαλέτα. Οκτώ λεπτά μετά όμως ο Κολάροφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους "Πολίτες". Με τη σέντρα όμως η Ρεάλ έκανε το 2-2 με τον Μπενζεμά και δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο 90' ο Ρονάλντο απέφυγε και τον Χαρτ και ολοκλήρωσε μια εκπληκτική ανατροπή δίνοντας τη νίκη στη Ρεάλ.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Κεντίρα (73'Μόντριτς), Τσάμπι Αλόνσο, Εσιέν (64'Οζίλ), Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (73'Μπενζεμά).

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Μαϊκόν (73'Σαμπαλέτα), Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Νασρί (35'Κολάροφ), Μπάρι, Σίλβα (63'Ντζέκο), Γιάγια Τουρέ, Τέβες, Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα