Με τη βούλα στη Γιουνάιτεντ ο Ντι Μαρία

21:16 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν το... αναμενόμενο και προχώρησαν στην απόκτηση του Αργεντινού για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όπως γίνει γνωστό τις περασμένες ημέρες, το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή του αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου και ανέρχεται στα 59.7 εκ. λίρες.
Λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ντι Μαρία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρασα καλά όσα χρόνια ήμουν στην Ισπανία και υπήρξαν αρκετές ομάδες

που έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα, ωστόσο η Γιουνάιτεντ είναι ο μοναδικός σύλλογος για τον οποίο θα αποφάσιζα να αποχωρήσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι ένας φανταστικός προπονητής, έχοντας πολλές επιτυχίες στην καριέρα του κι έχω εντυπωσιαστεί από το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων έτσι ώστε να επανέλθει εκεί που του αξίζει ο σύλλογος, στην κορυφή. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από τη δική του πλευρά, ο Λουίς Φαν Χάαλ δήλωσε:
«Ο Άνχελ είναι ένας μεσοεπιθετικός παγκόσμιας κλάσης όμως το πιο σημαντικό είναι πως είναι ομαδικός παίκτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το φυσικό του ταλέντο. Είναι πολύ γρήγορος και έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, φοβίζοντας ακόμα και την πιο ικανή άμυνα. Οι ικανότητές του όσον αφορά την ντρίμπλα και το πως καταφέρνει να νικάει τους αντιπάλους του είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμού. Αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα