Επιστροφές στον Παναθηναϊκό

19:37 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις απουσίες, αλλά και τέσσερις επιστροφές, μετράει η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου για την ρεβάνς με την Μίντιλαντ, στο πλαίσιο των Play Off του Europa League.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε για δεύτερη μέρα τους Βίκτορ Κλωναρίδη, Γιώργο Κουτρουμπή και Τάσο Λαγό να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και τους συμπεριέλαβε

στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης.
Σε αυτή μπήκε και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να τον δούμε να παίρνει λεπτά συμμετοχής.
Από εκεί και πέρα όμως δεν έλειψαν και οι απουσίες. Εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ, που παίρνει την Τετάρτη το πρωί εξιτήριο, θα λείπουν τόσο ο Μλάντεν Πέτριτς, όσο και ο Διαμαντής Χουχούμης.
Ο πρώτος έχει υποστεί μία μυϊκή διάταση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει οτι δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος έχει κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο.
Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Keywords
Τυχαία Θέματα