Με 18 στην Πάτρα η ΑΕΚ

19:11 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με επαγγελματίες τους Νίκολτση, Εγγλέζου, Φροξυλιά και Φούντα θα ταξιδέψει η ΑΕΚ (U20) στην Άμφισσα για το φιλικό με τον Φωκικό το μεσημέρι της Κυριακής (16:30).

Τελικά, ο Νίκος Κωστένογλου έστειλε τους δύο πρώτους στην Β' Ομάδα για το φιλικό αγώνα με την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη, ωστόσο δεν αναμένεται να πάρουν αμφότεροι μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αιτία, η κούραση και η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο

«Κωστέ» θέλει να δουλέψει με όσους περισσότερους παίκτες μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε η ΑΕΚ να προετοιμαστεί με το καλύτερο τρόπο για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, ο Εγγλέζου επέστρεψε την Παρασκευή από την Εθνική ομάδα Νέων της Κύπρου και συμπεριλήφθηκε από τον Ντανιέλ Μπατίστα στην αποστολή της ΑΕΚ (U20).

Αναλυτικά η αποστολή: Δωριάδης, Μυλωνόπουλος, Κοζάκης, Διμγιόκα, Γαρουφαλιάς, Ντούμπερετ, Ερέκι, Παλιαρούτας, Εγγλέζου, Αργυρίου Ν., Αρέστη, Γροντής, Παπαδημητρίου, Κίσσας, Νίκολτσης, Κάλλας, Φροξυλιάς, Μάλτσι.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει οδικώς για την Άμφισσα την Κυριακή στις 12:00 και θα πάει κατ' ευθείαν στο γήπεδο της περιοχής για τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα