Ματσάρι: Προσοχή στους βιόλα

18:06 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Παρτενοπέι άρχισαν ιδανικά το πρωτάθλημα με την άνετη νίκη στη Σικελία ενώ η ανανέωση του συμβολαίου του Εντίνσον Καβάνι προκάλεσε κι άλλα χαμόγελα. Φυσιολογικό, επομένως, να είναι αρκετά ανεβασμένος και ο Ματσάρι στις δηλώσεις του το Σάββατο, παραμονή της αναμέτρησης με τους Βιόλα του Βιτσέντζο Μοντέλα.

«Ο Εντίνσον μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο παραμένοντας εδώ. Οποιος αποφασίζει να μείνει στην ομάδα πρέπει να το κάνει με ειλικρίνεια, κίνητρο και υπερηφάνεια. Οπως είναι καλό για

εμάς το ότι κρατήσαμε τον Καβάνι, έτσι είναι και για τη Φιορεντίνα η παραμονή του Γιόβετιτς. Οι Βιόλα νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα μια δυνατή ομάδα όπως η Ουντινέζε και αυτό σημαίνει ότι αξίζουν τον σεβασμό μας. Αν αφήσεις τη Φιορεντίνα να κάνει το παιχνίδι της, τότε με τους τεχνίτες και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε οποιαδήποτε ομάδα. Εκαναν πολύ καλή δουλειά κατά τη διάρκεια των μεταγραφών», είπε ο Ματσάρι και στη συνέχεια μίλησε για τις μεταγραφές της δικής του ομάδας.

«Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τώρα έχουμε δύο παίκτες για κάθε θέση και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα νικήσαμε 3-0 στο Παλέρμο αλλά θα μπορούσα να αλλάξω όλη την ομάδα και αυτό δείχνει το βάθος μας. Τα πήγαμε πολύ καλά στις μεταγραφές αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να ξέρω ότι όποιος παίκτης αποφασίζει να παραμείνει στη Νάπολι, το αποφασίζει με χαρά».

Το ευχάριστο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα είναι ότι επιστρέφει ο Ζούνιγκα καθώς εξέτισε την ποινή του αλλά όχι και οι Πάντεφ και Ντοσένα που είναι τιμωρημένοι και για αυτή την αγωνιστική. Οπως και να έχει, ο παίκτης-κλεισί για τη Νάπολι, σύμφωνα με τον Ματσάρι, είναι ο Μάρεκ Χάμσικ.

«Ο Χάμσικ μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζουμε σύστημα. Είναι πολύ έξυπνος και με τις κινήσεις του μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα όταν είναι ξεκούραστος αλλά πέρυσι τον χρησιμοποιούσα συνεχώς και εξουθενώθηκε... Αυτό συνέβη επειδή δεν εμπιστευόμουν αρκετά τον αντικαταστάτη του αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα