Με Χριστοφιδέλη - Κοκκινάκη η Εθνική

16:42 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με την παρουσία των Κώστα Χριστοφιδέλη, Μενέλαου Κοκκινάκη θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών στα Τρίκαλα, αφού μετά το σημερινό ρεπό, οι δύο Έλληνες διεθνείς θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (6-8/9). Ο πρώτος απείχε το τελευταίο διάστημα, λόγω προβλήματος τραυματισμού, όμως, έπειτα από μερικές ημέρες ξεκούρασης και εξετάσεων που υποβλήθηκε, ο γιατρός των Εθνικών ομάδων, Δημήτρης Τσούκας, έδωσε το «ok» για επιστροφή του στη δράση.

Παράλληλα, ο Κοκκινάκης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Εφήβων από το Σάββατο θα τεθεί στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλέκου Λεώνη και έτσι η προετοιμασία θα συνεχιστεί με 16 αθλητές.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και το επίπεδο προετοιμασίας της Εθνικής, εμφανίζεται ο Αλέκος Λεώνης και οι παίκτες του, τονίζοντας ότι τα Τρίκαλα για μία ακόμη φορά «αγκάλιασαν» την Εθνική, ενώ παράλληλα περιμένουν τη μαζική παρουσία του κόσμου και στους αγώνες των προκριματικών. Οι διεθνείς γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα, τα πρωινά με βάρη σε γυμναστήριο που τους προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ τα απογεύματα στο δημοτικό κλειστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα