Ζέμαν: Δε μας φοβίζει η Ίντερ

18:02 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Τζιαλορόσι στην πρεμιέρα του Campionato υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κατάνια και τώρα ταξιδεύουν στο Μιλάνο για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

«Είμαστε στην αρχή της σεζόν και καμία ομάδα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παίξει στο 100%. Τόσο εμείς όσο και η Ιντερ αλλάξαμε αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα χρειαστούμε χρόνο. Η Ιντερ άλλαξε μετά από χρόνια επιτυχιών και τα νέα

πρόσωπα θα της δώσουν ενθουσιασμό. Εχω στη διάθεση μου ένα πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να γίνουμε σπουδαία ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ρόμα έκανε τις καλύτερες μεταγραφές φέτος και η πιο έξυπνη ήταν αυτή του Ντέστρο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Τζιαλορόσι στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε. Οι οπαδοί περιμένουν πολλά και η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα θα είναι καλό για εμάς».

Από εκεί και πέρα, ο Ζέμαν μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, λέγοντας ότι «κόντρα στην Κατάνια περιμέναμε τους αντιπάλους μας και αυτό είναι κάτι που δε θέλω να το ξαναδώ. Αντιθέτως, πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουν την μπάλα και θα πιέζουν. Δε φοβάμαι τον αγώνα με την Ιντερ καθώς πάμε στο Μιλάνο για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Ιντερ είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά εμείς θα παίξουμε πολύ ανοιχτά και μου αρέσει αυτή η πρόκληση».

Τέλος, ο Τσέχος τεχνικός επιβεβαίωσε ότι «στην αρχή του καλοκαιριού υπήρξαν κάποιες επαφές με την Ιντερ αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στη Ρόμα» ενώ για την αποχώρηση του Μπόγιαν, που πήγε στη Μίλαν, είπε: «Είναι καλός παίκτης αλλά το περιβάλλον του πίεζε για περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν μπορούσα να εγγυηθώ κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα