Ματ του Σούλη στον Ντούσαν

22:17 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 3η φάση
Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στα εκτός έδρας γκολ καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις

και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα έστειλε την ομάδα της Super League εκτός διοργάνωσης.
Τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς μόλις στο τρίτο λεπτό ο Επστάιν έκανε το 1-0. Ο Ατρόμητος δεν ανέβασε την απόδοση του για να πετύχει και δεύτερο γκολ και να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και έτσι με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε στην ισοφάριση με τον Πινδώνη. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και μετά από κάποιες καλές ευκαιρίες ευτύχησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Λαζαρίδη στο 73ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός Βόλου βγήκε μπροστά για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ αλλά στο τέλος, συγκεκριμένα στο 91ο λεπτό, χαμογέλασε τελευταίος ο Σούλης Παπαδόπουλος καθώς ο Κίντα Ανιέτε εκτέλεσε φάουλ, ο Ράντμαν εκτίμησε λάθος την πορεία της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-2.
Πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Τρίπολης.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης (52' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Σκόνδρας, Δημούτσος (90' Νάστος), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Καραμάνος, Μπέλιτς (61' Κούτσι)
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος, Τσιάτσιος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Ογιαρντίμπε (90' Γαλάνης), Γένκα, Μπακαγιόκο (82' Κουίντα)

Keywords
Τυχαία Θέματα