«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

23:01 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε άδικη την ισοπαλία (0-0) που πήρε ο Λεβαδειακός από τον Πανιώνιο.

«Εγώ θα πω συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας. Πραγματικά δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που και ποιότητα διαθέτει και πάρα πολύ καλή ομάδα είναι.

Νομίζω πως η ομάδα που αδικείται στο σημερινό παιχνίδι είναι η δική μου. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις κλασικές ευκαιρίες που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ

και μετά να ρυθμίσουμε εμείς το ματς.

Στο Β' ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι ήταν η απόδοσή μας ισάξια με το πρώτο, αν και ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δυστυχώς στον χώρο του κέντρου το τελευταίο 20λεπτο δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα.

Είχαμε μία νευρικότητα και έτσι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πολύ καλές μπαλιές στους επιθετικούς μας, που φάνηκαν κουρασμένοι. Δυστυχώς και ο Γκρμπιτς φάνηκε ανέτοιμος. Μακάρι στην συνέχεια να έχουμε την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος και θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα».

Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε τον Μπεγκόνια τόνισε: «Για τον Μπεγκόνια πιστεύαμε πως δεν θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε αυτό το ματς. Το παιδί έχει την ηλικία του και τα προβλήματά του. Όταν χρειαστεί θα τον βάλουμε και τον Μπεγκόνια».

Αναφορικά με την πιθανή ενίσχυση του Λεβαδειακού ισχυρίστηκε: «Ψάχνουμε. Βλέπουμε διάφορους παίκτες. Έχουμε προτάσεις από μάνατζερ. Εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις παικτών αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά που έχουμε δίνουν το 100%. Δίνουν και την ψυχή τους, γι' αυτό εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί καλύπτουμε άλλες ελλείψεις μας μέσα από την αγωνιστικότητα που διαθέτουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα