Δε γλιτώνει την τιμωρία ο Αμπάρκιολης

22:26 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το γκολ του Λέο Μπέλεκ ήταν λυτρωτικό για την ΑΕΚ, καθώς της χάρισε μία νίκη απέναντι σε ατυχία και τα σφυρίγματα του διαιτητή Απόστολου Αμπάρκιολη. Ο ρέφερι της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, εκτός από την συνολικά κακή διαιτησία του, έκανε και δύο... κραυγαλέα λάθη. Δεν καταλόγισε οφθαλμοφανές πέναλτι υπέρ της Ένωσης, σε χέρι του Οσμάν (με το σκορ στο 0-0) και ενώ ήταν ακριβώς δίπλα στην επίμαχη φάση,

ενώ δεν απέβαλλε όπως ορίζει ο κανονισμός, τάκλιν με τα δύο πόδια του Γκουστάβο στον Λεονάρντο, με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, κουτσαίνοντας και με πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φάσεις είναι και αυτές που «καίνε» τον Αμπάρκιολη. Ο παρατηρητής Τσαχειλίδης τον έχει δέσει σε μία κόλλα χαρτί και η τιμωρία, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν έχουν καμία βάση τα όσα έχουν λεχθεί για τον Κύρο Βασσάρα και το ότι επηρεάζει τους παρατηρητές να αλλάξουν βαθμολογίες και πως ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά καθώς κρίνεται επικίνδυνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα