Μαρτίνες: Ικανή για όλα η ΚΠΡ

18:03 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η «μάχη» για την παραμονή στην Αγγλία έχει φουντώσει, καθώς είναι πολλές οι ομάδες που είναι υποψήφιες για να αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία. Δύο από αυτές είναι η Γουίγκαν και η ΚΠΡ, οι οποίες κοντράρονται μεταξύ τους την προσεχή Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη σωτηρία της μίας εκ των δύο.
Ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την αναμέτρηση, επίστησε την προσοχή στους παίκτες του, αφού θεωρεί

τους Ρέιντζερς ως μία πολύ αξιόμαχη και επικίνδυνη ομάδα.
«Ο κόσμος μιλά για τα αποτελέσματα που έχει η ΚΠΡ και τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, αλλά νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν την αξία της ομάδας. Είναι μια ομάδα που δεν αξίζει τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει και από τις εμφανίσεις της μετά τον Ιανουάριο, όταν ανανεώθηκε» είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε αναφέροντας:
«Τους είδα απέναντι στη Φούλαμ, όπου παρά το γεγονός πως έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα που τους κόστισαν τα γκολ που δέχθηκαν, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έδειξαν πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Ήταν πολύ άτυχοι που δεν μπόρεσαν να αποκομίσουν κάτι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς επίσης και το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, γιατί στις ισορροπίες ήταν η καλύτερη ομάδα».
Τέλος, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι: «Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε από τα τελευταία τους αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι είναι ικανοί να κερδίσουν κάθε παιχνίδι και θα είμαστε σε επαγρύπνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα