Μάντζιος: Ψυχολογικό πρόβλημα ο ΠΑΟ

11:29 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Κέρκυρα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση μένοντας στο 0-0 με την τοπική ομάδα με τον Άκη Μάντζιο να υποστηρίζει πως οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν ψυχολογικό πρόβλημα μιας και τα αποτελέσματα εξακολουθούν να μην είναι τα επιθυμητά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας στον "SENTRA FM 103.3"

- Για το χθεσινό 0-0 με τον Παναθηναϊκό: "Βάσει εικόνας και ευκαιριών θεωρώ πως το αποτέλεσμα μας αδικεί και ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Βεβαίως αν πριν το ματς μας έλεγαν ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα παίρναμε ισοπαλία θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Όπως όμως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τους βαθμούς της νίκης".
- Για την πορεία της Κέρκυρας: "Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέα παιδιά, χαμηλό μπάτζετ και μόνο τρεις ξένους. Δεν μπορείς όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα με 18 νέους να την κάνεις ανταγωνιστική από την αρχή. Έχουμε αδυναμίες, τις γνωρίζουμε και από εκεί και πέρα ότι όπλο έχουμε στα χέρια μας θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η άμυνα είναι αυτή που δίνει βαθμούς και από την στιγμή που είναι υπέρ μας, προσπαθούμε να το χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα".
- Για το πώς είδε τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογικό πρόβλημα, καθώς τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Βεβαίως πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει κάποιους καλούς παίκτες και θα έπρεπε να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση. Δεν ξέρω λεπτομέρειες από μέσα, αλλά βλέπω ότι διαθέτει καλούς παίκτες οι οποίοι όμως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν είναι για τόσο χαμηλά".
- Για τον τερματοφύλακα Αναστασόπουλο και αν πρέπει να κληθεί στην εθνική ομάδα: "Ο Καρνέζης είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος τερματοφύλακας, αλλά επιλέγεις τον πιο φορμαρισμένο, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ο Αναστασόπουλος. Ο κ. Σάντος είναι δίκαιος και πιστεύω ότι θα του δώσει μια ευκαιρία κάποια άλλη στιγμή".
- Για το αν ο Μήτρογλου θα... μαρτυρήσει από την άμυνα της Κέρκυρας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Το εύχομαι. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχουμε δύσκολο έργο, ωστόσο ελπίζω να τα πάμε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα