Στον Ζανέτι το βραβείο «Τζιατζίντο Φακέτι»

10:29 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως κάθε χρόνος από το 2006 έτσι και φέτος η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" σε ειδική εκδήλωση παρέδωσε το βραβείο "Τζιατζίντο Φακέτι" στον ποδοσφαιριστή εκείνο που ξεχωρίζει για το ήθος, την τιμιότητα και την κοινωνική προσφορά και φέτος το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στον Χαβιέ Ζανέτι της Ίντερ.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της "Gazzetta dello Sport", ο Αντρέα Μόντι, τόνισε: "Ο Ζανέτι, χάρη στο πάθος του για το ποδόσφαιρο, αλλά και την ανθρωπιστική του προσφορά,

αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του αθλήματος, που απολαμβάνει την αναγνώριση όχι μόνο των οπαδών της ομάδας του, αλλά και κάθε φιλάθλου".
Το χρηματικό ποσό που θα παραλάβει ο Αργεντινός μέσος θα το διαθέσει στο ίδρυμα που έχει φτιάξει για παιδιά στην πατρίδα του με τον αρχηγό της Ίντερ να δηλώνει για την βράβευση του: "Έζησα μια φανταστική περιπέτεια στην Ιταλία και αισθάνομαι Ιταλός μετά από τα όμορφα χρόνια που έζησα εδώ. Σκοπεύω να συνεχίσω μέχρι το Μουντιάλ του 2014. Ποτέ δεν είπα πως θα αποσυρθώ στο τέλος του χρόνου. Αυτό που έχω πει, και το ξέρουν όλοι, είναι πως λήγει το συμβόλαιο μου με την Ίντερ. Αν θα συνεχίσω ως παράγοντας της ομάδας, δεν το ξέρω και δεν το σκέφτομαι. Είμαι ποδοσφαιριστής ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα