Κουμάλο: Έχω μέλλον στην Τότεναμ

11:09 13/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Μπονγκανί Κουμάλο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Τότεναμ με τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό να υποστηρίζει πως έχει ακόμα μέλλον στην ομάδα του Λονδίνου και πρόσθεσε πως στο τέλος της σεζόν θα σημειωθούν οι όποιες εξελίξεις.

Σε δηλώσεις του στον Τύπο της Νοτίου Αφρικής ο Κουμάλο τόνισε: "Ακόμα πιστεύω πως έχω μέλλον στην Τότεναμ. Για την ώρα, ωστόσο, είμαι συγκεντρωμένος στο να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ για τον ΠΑΟΚ.

Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ και η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι αγωνίζομαι βασικός κάθε εβδομάδα σε ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό. Αν και στην Τότεναμ έκανα καθημερινά προπονήσεις με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου ενώ αγωνιζόμουν συνεχώς με την δεύτερη ομάδα, αυτό που χρειαζόμουν ήταν ανταγωνιστικά παιχνίδια αρκετά συχνά και ευτυχώς αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ".
Για την ζωή στην Θεσσαλονίκη και την οικονομική κρίση, ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός δήλωσε: "Τα εστιατόρια με τα θαλασσινά είναι πανέμορφα. Ο κόσμος ακόμα περπατά στον δρόμο με το χαμόγελο στα χείλη. Το ποδόσφαιρο δίνει συχνά ελπίδα όπου υπάρχει απελπισία".

Keywords
Τυχαία Θέματα