«Λύτρωση» με Αθανασιάδη

22:15 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ:
ΚΥΠΕΛΛΟ: Φάση των «16»

Το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 58ο λεπτό χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του ανώτερου Ηρακλή στο ντέρμπι του

Καυτανζογλείου (1-0) και, παράλληλα, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Ο «Γηραιός» μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα τέρμα και στο 8' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ζαχόρα, αλλά στο πρώτο σουτ, ο Γλύκος απέκρουσε και στο δεύτερο του επιθετικού του Ηρακλή, ο Ονουάτσι άθελά του... έσωσε τον ΠΑΟΚ από την παραβίαση της εστίας του.Η... απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 23' όταν ο Γεωργιάδης σούταρε στο δοκάρι, ενώ οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι αμυντικού του Ηρακλή, δευτερόλεπτα νωρίτερα σε κεφαλιά του Κατσουράνη. Το 0-0 , ωστόσο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής κρατούσε καλά, αλλά ο
ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό, όταν ο Σκόνδρας έβγαλε μια καλή σέντρα για το κεφάλι του Αθανασιάδη. Ο νεαρός επιθετικός -αυτή την φορά- σημάδεψε καλά και άνοιξε το σκορ. Τα λεπτά κυλούσαν και ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Ηρακλής: Κηπουρός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Λίμα, Πορτουλίδης (70' Γιάρολιμ), Μπαμπά, Τάι, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (77' Σιατραβάνης), Ζάχορα (68' Ματσούκας).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης (76' Κάτσε), Λάζαρ (46' Μαντούρο), Νίνης, Γεωργιάδης, Λούκας (71' Ολίσε), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα