«Ενδιαφέρον για τον Σα από Βραζιλία, Πολωνία, Ρωσία»

21:50 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο επιθετικός της ΑΕΛ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από τη Βραζιλία, την Πολωνία και τη Ρωσία! Τονίζει, ωστόσο, ότι στην παρούσα φάση ο Πορτογάλος άσος παραμένει επικεντρωμένος στην ομάδα της Λεμεσού και στη διατήρηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πορτογάλοι θέτουν ζήτημα μεταγραφής του Ορλάντο Σα. Για το ενδιαφέρον πάντως που υπάρχει είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Σα στο Balla, ρίχνοντας τότε το μπαλάκι στη διοίκηση. Από το ενδιαφέρον

βέβαια που προφανώς θα υπάρχει (κάθε καλός και ποιοτικός παίκτης συγκεντρώνει ενδιαφέρον, ειδικά αν διανύει την καλύτερη σεζόν του) μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει απόσταση.

"Από τη Βραζιλία μέχρι τη Ρωσία ρωτούν για τον Ορλάντο Σα", αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ της "A 'Bola", η οποία επισημαίνει:

"Ο Ορλάντο Σα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ΑΕΛ, αλλά μπορεί σύντομα να αλλάξει περιβάλλον και να αφήσει την Κύπρο, χώρα στην οποία αναγεννήθηκε με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του. Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα με 11 γκολ και οι εμφανίσεις του σε ένα πρωτάθλημα λιγότερο δυνατό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από άλλες χώρες.

Βολιδοσκοπήσεις έχουν ήδη γίνει από διάφορες πλευρές. Η Μποταφόγκο, τέταρτη στη Βραζιλία, η Κράσνονταρ, έκτη στη Ρωσία, αλλά και οι Λέγκια Βαρσοβιας και Βίσλα Βαρσοβίας (πρώτη και τρίτη αντίστοιχα στην Πολωνία) είναι πιθανό να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Ορλάντο Σα, πάντως, θέλει να διατηρήσει την ΑΕΛ στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, κορυφή στην οποία βρίσκεται χάρη και στα γκολ του. Μετά από το πέρασμά του σε Μπράγκα, Πόρτο, Νασιονάλ και Φούλαμ, ο 25χρονος Πορτογάλος επιθετικός ζει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα