Δώρο από Ζυρίχη για Λάτσιο

21:55 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΥΡΙΧΗ- ΒΑΣΛΟΥΙ: 2-0
Γήπεδο: Λέτζιγκρουντ
Αυτοκτόνησε η Βασλούι, η οποία ηττήθηκε από την αδιάφορη Ζυρίχη με 2-0 κι έχασε την πρόκριση.
Πολύ μέτριο πρώτο μέρος, με τη Βασλούι να έχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ. Οι Ρουμάνοι είχαν ορισμένα καλά σουτ με τους Σαναμαρτεάν

και Αντάιλτον, ενώ η Ζυρίχη είχε μόνο μια καλή φάση με τον Μεχμεντί στο 13ο λεπτό.
Η Βασλούι πίεσε και στην επανάληψη, ωστόσο αντί να πετύχει γκολ, δέχτηκε στο 69'. Σκόρερ ο Μαργκαϊράζ με πανέμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο άφησε άγαλμα τον Πούια.
Το τελιό 2-0 για τη Ζυρίχη διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Μπουφ.
ΖΥΡΙΧΗ: Γκουατέλι, Τεσέιρα, Ροντρίγκες, Κοχ, Μπέντα, Μαργκαϊράζ, Ζουαγκί, Αεγκέρτερ (70' Μπουφ), Ντούριτς (62' Νικσί), Τσεμίρι (84' Ντρμιτ), Μεχμεντί.
ΒΑΣΛΟΥΙ: Τσερνιάουσκας (33' Πούια), Μιλάνοφ, Φαρκάς, Γκλάντσοουν, Σανμαρτεάν (54' Γκερλέμ), Πάβλοβιτς, Γιοβάνοβιτς (80' Μπουχαέσκου), Μπέλο, Αντάιλτον, Μπαλαούτ, Μιλισάβλιεβιτς.


ΛΑΤΣΙΟ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο
Η Λάτσιο ήταν η ομάδα που είχε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους τον έλεγχο του αγώνα και η οποία πίεσε για το γκολ. Οι «λατσιάλι» είχαν αρκετές καλές φάσεις με κορυφαία αυτή του 24ου λεπτού. Ο Σκούλι απέφυγε και τον Μαρσέλο, έκοψε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά οι αμυντικοί της Σπόρτινγκ πρόλαβαν τον Κόζακ.
Η Λάτσιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42ο λεπτό, με κεφαλιά του Κόζακ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Λούλιτς από τα αριστερά.
Η Λάτσιο καθάρισε το ματς στο 55ο λεπτό, καθώς ο Ντιακιτέ έκανε υπεροχή κάθετη πάσα στον Σκούλι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.
Από εκεί και πέρα η Λάτσιο ήταν πιο χαλαρή και δημιούργησε κι άλλες φάσεις, χωρίς όμως να πετύχει άλλο τέρμα.
ΛΑΤΣΙΟ: Μπιθάρι, Μπιάβα, Ντιακιτέ, Καβάντα, Ερνάνες (73' Ζάμπα), Λούλιτς, Τσάνα (54' Γκονζάλες), Λεντέσμα, Σκούλι, Κόζακ (85' Κλόζε), Σισέ.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Μαρσέλο, Ονιέγου (76' Μάριο), Εβάλντο, Ιλόρι, Σχάαρς (70' Καρίσο), Περεϊρίνια, Αντρέ Σάντος, Μάρτινς, Μποζίνοφ, Καρίγιο, Ρούμπιο (65' Ινσούα).

Keywords
Τυχαία Θέματα