Νέοι ρώσοι για ΑΕΚ!

Οι ρώσοι... ξανάρχονται για την ΑΕΚ. Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Petit Chateau, δημοσίευμα εφημερίδας αναφέρει ότι ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ρώσο επιχειρηματία, Ρόλαντ Ισάεφ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών.

Η εφημερίδα Εξέδρα, λοιπόν, αναφέρει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ρόλαντ Ισάεφ, έναν ρώσο επιχειρηματία, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία

Patero D και δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και το deal θα επιτευχθεί εφόσον πρώτα οι ρώσοι μπουν στην ΑΕΚ βάζοντας 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας έως το τέλος του χρόνου.

Αν μπουν αυτά τα λεφτά, τότε στις αρχές του 2012 θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της Ενωσης προκειμένου να πιστωθεί το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει.

Οπως γράφει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα.

Η περιουσία του ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα