Κουβέλης: Εντός των επόμενων ωρών η τελική απόφαση

13:37 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φώτης Κουβέλης είχε 15λεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς να επισημαίνει μετά το τέλος της συνάντησης πως μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών που θα στηρίξουν την νέα κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του μετά το

τέλος της συνάντησης ο Φώτης Κουβέλης τόνισε: "Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του προγράμματος ώστε να αρθούν εκείνες οι δεσμεύσεις που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία. Εμείς συναρτούμε τη στήριξη της κυβέρνησης με το περιεχόμενο της πολιτικής που πρόκειται να ασκηθεί. Η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση, η χώρα πρέπει να εκπροσωπείται, για εμάς το περιεχόμενο της πολιτικής είναι το ζητούμενο και η μεγάλη μας διεκδίκηση".

Ο Φώτης Κουβέλης αφού γνωστοποίησε πως με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η ΔΗΜ.ΑΡ. θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση στην συνέχεια σημείωσε πως "οι εξελίξεις επιταχύνονται και εντός των επόμενων ωρών, της επόμενης ημέρας θα υπάρξει η τελική απόφαση για την κυβέρνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα