Ρώτησε ο ΠΑΟΚ για Κουμαλό

12:47 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο Μπονγκανί Κουμαλό με τον εκπρόσωπο του να αποκαλύπτει πως η ΠΑΕ έχει ρωτήσει την Τότεναμ για την πιθανότητα δανεισμού του Νοτιοαφρικανού στόπερ με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει πρώτα να δει τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή στην αγγλική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS", ο εκπρόσωπος του Κουμαλό, Ζορζ Λέιτε τόνισε: "Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με τους ανθρώπους του

ΠΑΟΚ, ούτε επίσημη αλλά ούτε και ανεπίσημη σε μορφή ιδιωτικής συζήτησης, αν ρωτάτε αυτό. Αυτό όμως για τα οποίος έχουμε ενημερωθεί από την Τότεναμ είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή, για το πόσο θα κόστιζε ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γνωρίζω τις συνθήκες και ήδη έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση. Μπορεί και να μείνουμε στην Τότεναμ. Αυτή την στιγμή όλα είναι ρευστά λόγω αλλαγής στην θέση του προπονητή. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί".
Όσο για την προτεραιότητα του Κουμαλό, ο εκπρόσωπος του δήλωσε: "Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι ο πελάτης μου θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρει ομάδα στην Αγγλία. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας, διότι εδώ το επίπεδο είναι υψηλό και θεωρώ ότι του ταιριάζει του Μπονγκανί αυτό το επίπεδο. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα, αλλά είμαι σίγουρος ότι το να φύγουμε από την Αγγλία είναι μάλλον η τελευταία μας επιλογή".

Keywords
Τυχαία Θέματα