Κόντρα στη παράδοση ο Ατρόμητος

17:21 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ:ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ (ΑΘΗΝΑΣ)

Κόντρα σε παράδοση και Τριτσώνη ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι Περιστεριώτες με την νίκη αυτή "σπάνε" την παράδοση που τους θέλει να μη κερδίζουν ποτέ στα Γιάννενα ενώ το "τρίποντο" δίνει και μεγάλη ώθηση όσον αφορά το κυνήγι μιας θέσης

των πλέι οφ.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκαν έτοιμη και με δύο τέρματα την στιγμή που ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο, πάγωσαν τον ρυθμό των γηπεδούχων. Στο 74' ο Τριτσώνης υπέδειξε λανθασμένα το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Δημούτσο. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Το πέναλτι ευστόχησε ο Μπακαγιόκο, γκολ με το οποίο έδινε ακόμα ελπίδες στους Γιαννιώτες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που μπήκε με φόρα στο παιχνίδι και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό. Οι Γιαννιώτες είχαν τις πρώτες καλές εντυπώσεις στο ματς και έδειχναν πως θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του περίμενε στην άμυνα και με το πέρασμα του χρόνου "έχτιζε" τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να κάνει την επίθεσή του. Το ματς μετά το 20' άρχισε να χάνει τον ρυθμό του ωστόσο εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά για τον ΠΑΣ, οι Περιστεριώτες κατάφεραν με μία επίθεση να ανοίξουν το σκορ.

Στο 30' ο Σφακιανάκης κάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Κηπουρό να διώχνει με αστάθεια και τον Τάτο να σκοράρει από κοντά. Η συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν η πρώτη για τον Ατρόμητο στην εστία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον Ατρόμητο να κρατάει πολύ καλά το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΣ προσπάθησε να κρατήσει και πάλι την μπάλα και το κατάφερε χωρίς ωστόσο με τις κατάλληλες αξιώσεις ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη κρατούσαν πολύ καλά το 1-0 και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να δημιουργήσουν ευκαιρία για να σκοράρουν κι άλλο τέρμα.

Οι Γιαννιώτες μετά από είκοσι λεπτά στο δεύτερο μέρος άρχισαν να επισκέπτονται την εστία του Ράνταν αλλά για ακόμα μία φορά η κατάσταση τους γύρισε μπούμερανγκ. Στο 70' και ύστερα από κομπίνα των παικτών του Ατρόμητου στην εκτέλεση φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Μήτρογλου ο οποίος με πλασέ κάνει το 2-0.

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" μείωσε άμεσα με αμφιλεγόμενο χτύπημα πέναλτι. Ο Τριτσώνης δείχνει την άσπρη βούλα για αντικανονικό μαρκάρισμα του Δημούτσου στον Γεωργίου. Από το ριπλέι φαίνεται πως δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο παικτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των Περιστεριωτών με τον τέταρτο να αποβάλει Γιάννη Αγγελόπουλο.

Από κει και πέρα δεν υπήρξε κάτι το συγκλονιστικό με τον Ατρόμητο να μην δείχνει να απειλείται από τον ΠΑΣ ο οποίος δεν κατάφερε ούτε μία στιγμή στα εναπομείναντα λεπτά να πλησιάσει την εστία του Ράνταμ.

Το ματς τελείωσε με τον Ατρόμητο να "σπάει" την κατάρα και να

Keywords
Τυχαία Θέματα