Υποστήριξη Πλεύρη σε Άδωνι-Βορίδη

16:17 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά όσων επιτίθενται στους Μάκη Βορίδη και Αδωνι Γεωργιάδη για την αποχώρησή τους από το ΛΑΟΣ και την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία τάχθηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κόμματος Θανάσης Πλεύρης.

«Τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν από την πρώτη στιγμή στον αγώνα του ΛΑΟΣ, όταν πολλοί από αυτούς

που κάνουν κριτική σήμερα, βρίσκονταν σε άλλα κόμματα και προσχώρησαν στο κόμμα όταν είδαν ότι είχε προοπτικές να βγάλει βουλευτές και να εκλεγούν βουλευτές» είπε ο κ. Πλεύρης.

«Και στις δύσκολες εκλογές του 2004 και στις δύσκολες εκλογές του 2007 τα συγκεκριμένα άτομα κάναμε τον αγώνα. Εγώ σέβομαι την επιλογή την οποία κάνανε, υπό την έννοια ότι θεώρησαν ότι είναι ένα συνειδησιακό θέμα. Οπωσδήποτε, από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε ένα άλλο κόμμα και θα γίνει κριτική κατά πόσο θα παραμείνουν στις αξίες τις οποίες είχανε, αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω δύο άτομα τα οποία στήριξαν τον ΛΑΟΣ στη δύσκολη φάση της πορείας του» πρόσθεσε.

Ο κ. Πλεύρης εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΛΑΟΣ, δεν θα πει «όχι» σε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους που θα έρθουν στη Βουλή, διότι -όπως είπε- αυτό θα σήμαινε αλλαγή στην ιδεολογική του φυσιογνωμία.

«Ο ΛΑΟΣ έχει δείξει ότι έχει στηρίξει δύσκολα μέτρα. Πιστεύω ότι θα μείνει σε αυτήν την πορεία, δεν μπορώ να φανταστώ λόγου χάρη πως είναι δυνατόν αύριο το πρωί να έρθει κάτι που θα εξορθολογίζει ή θα περιορίζει το Δημόσιο -όταν εμείς έχουμε εκφράσει ξεκάθαρες θέσεις για ανάγκη περιορισμού του Δημοσίου- και δεν θα το στηρίξουμε. Τότε προφανέστατα θα είναι αλλαγή των αρχών και αξιών του ΛΑΟΣ, πράγμα που δεν πιστεύω ότι θα το επιτρέψει ο πρόεδρος» είπε ο Θανάσης Πλεύρης.

«Πιστεύω ότι σε συνεννόηση με το κόμμα μου θα δούμε ποια από αυτά τα μέτρα είναι σύμφωνα με αυτά τα οποία πιστεύουμε και θα τα στηρίξουμε και ενδεχομένως υπάρχουν και μέτρα τα οποία δεν θα τα στηρίξουμε. Δεν νομίζω δηλαδή ότι σε όλα αυτά τα μέτρα που θα έρθουν θα έχουμε αρνητική στάση» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα