«Υπομονή για να πάρω τα λεφτά μου από την ΑΕΚ»

16:56 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να έχει φύγει από τον Αύγουστο του 2010 από την ΑΕΚ, αλλά ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς φαίνεται ότι έχει ακόμη… ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ενωση. Και αυτό διότι δεν έχει εξοφληθεί ακόμη… Ο Σουηδός στόπερ παίζει στην Σέλτικ, αλλά η μισητή αντίπαλος Ρέιντζερς που μπήκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και της αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί για χρέη περνά δύσκολα και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ

μίλησε με σεβασμό, καθώς και ο ίδιος στην Ελλάδα πέρασε δύσκολες στιγμές οικονομικά… Διαβάστε χαρακτηριστικά τις δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σκοτίας για το θέμα.

«Φυσικά και είναι μια δύσκολη στιγμή. Ξέρω τι περνούν τα παιδιά στην Ρέιντζερς. Θέλουν να επικεντρωθούν στο παιχνίδι, αλλά με τέτοια πράγματα που σε επηρεάζουν δεν είναι και εύκολο. Στην Ελλάδα είναι φυσιολογικό να μην παίρνεις μισθούς. Είχαν περάσει έξι μήνες και ακόμα δεν είχα λάβει τον μισθό μου. Δεν έχω πει αντίο σε αυτό το θέμα ακόμη. Έχω εξασφαλίσει τα χρήματα, αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί πριν το πάρουμε. Είναι φοβερό και αυτό επηρεάζει το ποδόσφαιρο εκεί. Όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς, να παίξουν ποδόσφαιρο και να το απολαύσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε την οικονομική πλευρά. Είναι εύκολο να μιλάμε για τους 10 βαθμούς, αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν ήμασταν 15 βαθμούς πίσω και το γυρίσαμε. Οι παίκτες δεν ενδιαφερόμαστε για τους 10 βαθμούς. Ποτέ δεν έχω γνωρίσει μια επιχείρηση σαν τη δική μας πριν, είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορείτε να την δείτε και να την αισθανθείτε» είπε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα