Κόντρα Μαντσίνι με Τζέραρντ

11:11 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του "Etihad" μετά την λήξη του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όταν ο Στίβεν Τζέραρντ είχε διάλογο σε υψηλούς τόνους με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι για το μαρκάρισμα του Γκλεν Τζόνσον στον Λέσκοτ το οποίο χαρακτήρισε χειρότερο από αυτό που στοίχισε πονή τεσσάρων αγωνιστικών στον Κομπανί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Mail", ο Στίβεν Τζέραρντ ζήτησε εξηγήσεις από τον Μαντσίνι ενώ στην συνέχεια σε δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι έκπληκτος

με τον Μαντσίνι. Κατηγόρησε τον Γουέιν Ρούνεϊ ότι ώθησε στην αποβολή έναν παίκτη του και τώρα προσπαθεί να μπλέξει έναν παίκτη μας, δεν νομίζω ότι αυτό είναι σωστό". Ο Μαντσίνι, εκνευρισμένος και από την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε με την σειρά του: "Ο Τζέραρντ ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε... Εσύ το είπες αυτό... αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ο Στίβεν Τζέραρντ μπορεί να λέει ό,τι θέλει, κανένα πρόβλημα. Είπα αυτό που πίστευα. Αυτό το τάκλιν ήταν χειρότερο από του Κομπανί".

Keywords
Τυχαία Θέματα