Το ίδιο βιολί και στη συνέντευξη Τύπου ο Άλκαραθ

23:52 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

Και στη συνέντευξη Τύπου ο Λούκας Άνκαραθ συνέχισε να τα δικά του, ισχυριζόμενος ακόμα ότι και ο Άρης πέτυχε... δύο γκολ! «Η ομάδα μου σήμερα σκόραρε δύο φορές, μέτρησε ένα γκολ και το παιχνίδι ήρθε ισοπαλία 1-1. Η ομάδα διεκδίκησε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει λανθασμένη διαιτητική απόφαση, αλλά δε με ξαφνιάζει. Έχω δει τα βίντεο. Ο Άρης έπρεπε να έχει 7-8 βαθμούς ακόμη ως τώρα. Πίστευα ότι δε

χρειάζεται να ασχολούμαι με αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί μου έλεγαν όλοι για τη διαιτησία όταν ήρθα».

Σχετικά με τις αλλαγές στο σύστημα της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα είπε: «Έπρεπε να κοιτάξουμε πώς θα βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες. Πιστεύω ότι οι αλλαγές πέτυχαν. Η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δε θέλω να κάνω άλλο σχόλιο για το παιχνίδι γιατί υπάρχουν άλλες παράμετροι». Ερωτηθείς για τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας τόνισε: «Η ομάδα χτίζεται τώρα και είναι δύσκολο να έχει πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε. Τις κάναμε σήμερα για να σημειώσουμε δυο γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε πάντως».

Για τα μεταγραφικά και το αν υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς του σχολίασε: «Η συνεργασία με τη διοίκηση δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις ανάμεσα μας. Αυτά από τα οποία γνωρίζω, οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω δεν έχουν την ευθύνη. Δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να υπάρξουν επαγγελματικές περγαμηνές όμως. Υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχουμε σημαντικές καταστάσεις για να βελτιώσουμε».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το αν οι παίκτες του και αυτός έχουν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν τα προβλήματα: «Η διάθεση μας είναι αυτή. Να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ίσως να είναι περισσότερα απ? ότι νομίζαμε. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα ξεπεράσουμε. Έχουμε τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα