Κλείνει Γκέκα η Γκρασχόπερς

20:20 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γκέκας δεν διάγει και των καλύτερων ημερών του στο Ικόνιο. Εχει προβλήματα προσαρμογής στην Κόνιασπορ με αποτέλεσμα να μην συνιστά βασική επιλογή. Μένει συχνά-πυκνά στον πάγκο ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζει ή όχι προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να εξετάζει διέξοδο, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση εν όψει της πρόκλησης του Mundial.

Ετσι με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο Γκέκας συζητά με την Γκρασχόπερ, προκειμένου να μετακομίσει στη Ζυρίχη, όπου πιστεύει ότι θα ΄χει θέση βασικού. Ποντάρει και στο γεγονός ότι στην ελβετική ομάδα είναι προπονητής ο Μίχαελ Σκίμπε με τον

οποίο ο Λαρισαίος άσος είχε εξαιρετική συνεργασία τόσο στη Λεβερκούζεν όσο και στην Αΐντραχτ. Συγκεκριμένα, ο Σκίμπε κοουτσάρε τον παίκτη σε 70 ματς με τις δυο ομάδες με τον Ελληνα διεθνή να σκοράρει 31 φορές και δη τις σεζόν 2007-08 και 2010-11!

Η προσεχής εβδομάδα, λοιπόν, είναι κρίσιμη για το μέλλον του 33χρονου στράικερ που δεν αποκλείεται να μετακομίσει στις «ακρίδες» που διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα ακόμα και ως δανεικός!

Keywords
Τυχαία Θέματα